Jump to content

Photo

Site is Back (Hopefully)

* * * * *

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
David

David

  • Admin
  • 4,462 Posts
I'm sorry about all the issues you guys have been getting. To make a long story short, I discovered a minor bug that is potentially the result of the software itself. I contacted IPS, our software provider, and they started digging around a bit to figure it out. Anyways, the "Internal Server Errors" started around then, which made it difficult to find the source of what was causing them since there was so much going on. I believe it ended up just being a cache issue, which I corrected. If that was the case we should be set.So here's to hoping we got it. :)EDIT: I lied. Sigh...EDIT 2: I've set the skin to the default version, which appears to not have the issue (as much). It may be very... white... But it does appear to work for the most part.

Advertisement

The discussion continues after this sponsored message. Tired of seeing advertisements? Create an account to remove them.


#2
Eric the Bard

Eric the Bard

  • Member
  • 624 Posts
Yey! Sort of... It looks shit, but atleast it's back!

#3
Brad

Brad

  • Member
  • 1,455 Posts
just looks like im on my phone now :P

#4
Blake

Blake

  • Member
  • 1,849 Posts
I don't like change!!Meh as long as it's back, I'll get used to the look.

#5
David

David

  • Admin
  • 4,462 Posts
I should be able to set it back to the old skin as soon as I hear back from IPS with a fix. Unfortunately they don't seem to respond to ticket requests over the weekend, so eh.I have noticed this skin has the issue as well, although it's much less prevalent.

#6
Eric the Bard

Eric the Bard

  • Member
  • 624 Posts
There seem to be some problems with posting aswell... It doesn't come up at once.

#7
David

David

  • Admin
  • 4,462 Posts
What do you mean it doesn't come up at once? The only errors I've noticed are "Internal Server Errors" when trying to access pages every so often.

#8
Huygens

Huygens

  • Member
  • 1,271 Posts
Ah man, I really hope the forum stays online!

#9
Fergal

Fergal

  • Member
  • 1,500 Posts
Good to see they are back online anyway, was getting worried when they were gone for a few days and Huygens was sending me Facebook messages... :P

#10
Mageman

Mageman

  • Member
  • 582 Posts
They never actually gave me problems XD And I don't mind white skin, seeing how u only go on with my iPod so I can't see it.

#11
Anarchy

Anarchy

  • Member
  • 1,273 Posts
the white skin burns my eyes xD and you can see some certain coloured font

#12
Blake

Blake

  • Member
  • 1,849 Posts
*bigg whiff*Daddys home!

#13
David

David

  • Admin
  • 4,462 Posts
Everything is completely back now. I never did learn the exact source of the issue, so if you get the errors again... Please report it.

#14
Eric the Bard

Eric the Bard

  • Member
  • 624 Posts

Everything is completely back now. I never did learn the exact source of the issue, so if you get the errors again... Please report it.

I can't seem to access bloggs... I can get to the page, but not read any of the bloggs or comments.Edit: Posting works fine now, but earlier it just said saving, and I had to refresh to see the post.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Not a member? Sign up!

Create Account
Already have an account? Sign in!
Logo

A place for Elder Scrolls fans.

4,749 Members 5,241 Discussions 35,399 Replies
This site is not affiliated with ZeniMax Media Inc. or any of its subsidiaries.
© 2018 ElderSouls.com