Jump to content

Photo

Getting an Avatar


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
Blake

Blake

  • Member
  • 1,849 Posts
Decided to finally get an avatar, but when I try to import a picture, it says it failed. It's a jpeg. Any suggestions?

Advertisement

The discussion continues after this sponsored message. Tired of seeing advertisements? Create an account to remove them.


#2
David

David

  • Admin
  • 4,461 Posts
If it doesn't say something like "Illegal File Extension" the jpeg isn't the problem. The size limits are 50 KB and 150x150

#3
Blake

Blake

  • Member
  • 1,849 Posts

If it doesn't say something like "Illegal File Extension" the jpeg isn't the problem. The size limits are 50 KB and 150x150

The exact words are "Failed to set a new photo". It may be the size. I figured it would just shrink the photo for me like EVERY OTHER FORUM I USE.

#4
David

David

  • Admin
  • 4,461 Posts
Yeah, it should do it automatically. You should post the image here.

#5
Blake

Blake

  • Member
  • 1,849 Posts
Posted Image

#6
David

David

  • Admin
  • 4,461 Posts
I did it through the Admin CP and it worked fine, so... Dunno. I did change one setting though. You should try to re-do it via your CP and let me know if it works.

#7
Blake

Blake

  • Member
  • 1,849 Posts
Nope no cigar

#8
Eric the Bard

Eric the Bard

  • Member
  • 624 Posts
I seem to be unable to add an avatar aswell...

#9
David

David

  • Admin
  • 4,461 Posts
It should be giving you a specific error or reason. What is it saying?

#10
Eric the Bard

Eric the Bard

  • Member
  • 624 Posts
When I tried using URL it didn't give me an error message, though the red error bar popped up with no error in it. When I tried uploading it, it said "Failed to set new photo"

#11
David

David

  • Admin
  • 4,461 Posts
Post the photo, I'll just do it manually. It will also allow me to check against the reqs, which might be needlessly strict.

#12
Blake

Blake

  • Member
  • 1,849 Posts
Oh yeah. I actually had a problem, but I figured out I was doing something wrong. I forgot what I was doing wrong though.

#13
Eric the Bard

Eric the Bard

  • Member
  • 624 Posts
Posted Image

#14
David

David

  • Admin
  • 4,461 Posts
If that was the same URL, it probably wasn't letting you because it's hosted on another site that would probably be upset with the bandwidth usage.EDIT: I lied. It's some settings issue, I'll get it worked out.

#15
Eric the Bard

Eric the Bard

  • Member
  • 624 Posts
Well, I tried downloading it and uploading it aswell, but it still wouldn't let me




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

This site is not affiliated with ZeniMax Media Inc. or any of its subsidiaries.